4 comments on “Weer een lange rondreis

 1. Het ziet er al weer goed uit Miriam. Veel plezier alvast op je komende reizen en natuurlijk veel plezier met de voorbereidingen!!

  Gr. Jaap

 2. Wat ziet het er prachtig uit, dat gaat vast een super leuke en mooie reis worden.
  Het schiet ook al lekker op, nog minder dan een maandje te gaan.
  Nog veel plezier met de laatste voorbereidingen, voor zover die er nog zijn. ;)
  Gr. Paula

 3. Hoi zussie

  Jullie zullen nu inmiddels al in het vliegtuig zitten naar Atlanta of op Londen zitten te wachten, maar wilde je even melden dat RSS-feed het niet doet of ik snap niet wat de bedoeling ervan is :oops: krijg dan een html-pagina, klopt volgens mij niet helemaal ;-)

  Met die 2 schatjes gaat het goed, ze eten gewoon, snoepie was gisteren lekker aan het blazen en probeerde naar me uit te halen op de trap (ja daaaaaaag) dus hij heeft al kennis gemaakt met de plumeau :lol: en dus blaasde hij vervolgens de hele avond tegen me als ik het waagde de logeerkamer binnen te lopen maar vanmorgen keek ie niet meer zo boos en zelfs lief naar me, dus geloof dat ie er al weer beetje overheen is. Max vind het wel prima, favo plekje: naast het bed verstoppen, tegen het bed aan, onder het over de grond hangende dekbed. Heb ze vannacht niet gehoord dus gaat wel goed!

  Groetjes aan paps en mams en ook aan Elvis :-* :lol:

 4. Hey Miriam (en paps en mams),

  Er komen allerlei deja-vu’s naar boven bij het bekijken van je foto’s en het lezen van je verhalen! Wat een mooie trip doen jullie (ik spreek uit ervaring…)

  Als je in Jacksonville FL bent… let goed op je spullen! En als je nog camera’s, laptops of gestolen beeldmateriaal vind, neem je het dan voor me mee? ;-) Grapje hoor…

  Heel veel plezier nog en genieten!

  Groetjes, Susan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.