4 comments on “3-9 Atlanta

 1. Hallo Miriam en je ouders,
  We hebben jullie voorlopige belevenissen gelezen en beleven de rit die wij in 2009 beleefd hebben weer helemaal mee.
  Groetjes,
  Aad en Ina Steenks

 2. Weer veel herkenbare dingen vandaag Miriam. Leuk dat jullie ook het CNN center nog mee hebben gepakt. Voor ons was dat toen een beetje te veel.

  Leuk is dat coca cola he, wij hebben er best een lange tijd doorgebracht en ook veel geproeft. Van mierzoet tot veel te zuur ;).

  Toen ik op de camera klikte kreeg ik trouwens geen foto’s te zien.

  Geniet lekker verder!!

  Groetjes,

  Jaap

 3. Hee zussie en paps en mams!

  Waar blijft die foto van die ORANJE jeep nou? ;-) Zo te lezen hebben jullie het prima naar jullie zin. Gelukkig maar! Gave dingen gedaan ook, ga zo door hihi. Leuk van die cola fabriek btw en die nieuwsredactie op CNN is echt HUGE!!!!

  Weer veel plezier vandaag, nu liggen jullie nog te slapen vermoed ik. Ik krijg vandaag natte voeten, want we krijgen een cursus omgaan met een brandblusser hier! Vanmiddag dan, en tussen de middag krijgen we ook nog lekkere broodjes jummie!

  Met Max en Snoep gaat het goed! Max heeft nu door dat er eten van beneden en van mij komt, dus gisteravond en vanmorgen zat ie onderaan de trap vrolijk naar me te miauwen voor eten. Snoep is al wat vrolijker (mag hem wel eens aaien en Ro ook! :o) en Max is een grote knuffel aan t worden.

  Groetjes van ons allemaal hier in Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.