3 comments on “1-9 Kapaa Beach Park

 1. Lekker zo’ n relaxdagje!
  Die restaurants klinken niet echt spannend, zou voor een lokaal tentje gaan maar dat lees ik morgen wel weer….

  Gr. Paula

 2. Je hebt het weer wel even mee de afgelopen dagen en dan is het toch heel lekker om op het strand te liggen, zeker als die stranden er zo geweldig uit zien
  Lig je eigenlijk nog op schema met de caches, nu je toch wel wat tegenslag gehad hebt met het weer?
  Veel plezier nog!

  Groetjes, Marlous

  • Het cachen hier is een drama. Er ligt genoeg maar het onderhoud is slecht en ze liggen vaak ook op best gevaarlijke plekken zoals vlak langs de snelweg. Dus nee, ik lig totaal niet meer op schema. Ik hoop dat ik in de komende 2 weken toch nog de 1000e kan loggen, im moet er nog 56, maar ik heb het doel al laten varen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.